Prachtige, unieke tafels met stalen onderstellen. Ons hout komt bijna allemaal uit de omgeving. Het kan zelfs zo zijn dat 1 van deze bomen bij u in de wijk heeft gestaan. Elke tafel heeft zo z’n eigen verhaal.

Ook onze stalen onderstellen maken we allemaal zelf in onze eigen staalwerkplaats. Ons ontwerpteam werkt veelvuldig aan nieuwe ontwerpen, welke ook in onze showroom te vinden zijn. Op die manier proberen wij ons te onderscheiden van de concurrenten. De meeste gangbare stalen onderstellen zijn uiteraard ook bij StoereTafels te verkrijgen.

Omdat wij al onze stalen onderstellen zelf in onze eigen werkplaats vervaardigen, zijn wij ook erg flexibel in de maatvoeringen. De “standaardhoogte” van een gemiddelde eettafel is zo’n 76cm, gemeten van de grond tot de bovenkant van het blad. De ene persoon is wat groter of kleiner dan de andere persoon, dus kunnen wij uw tafel precies op de hoogte maken. De hoogte kunt u dus zelf bepalen en het beste kunt u de hoogte van uw huidige tafel alvast opmeten.

Ook als u uw eigen ideeën heeft kunt u bij ons terecht om deze ideeën samen met ons uit te werken. Het zou wel makkelijk zijn als u dan iets van een schetsje of wat foto’s van uw idee heeft. We maken op deze manier precies het onderstel wat u in gedachten heeft!

highlow onderstel met suar blad

(Hieronder ziet u een fotogalerij met verschillende stalen onderstellen. Wij voegen regelmatig nieuwe foto’s toe, dus kom zo nu en dan even terug om een kijkje te nemen.)