Over ons

Het Bedrijf

Stoeretafels.com

Welkom bij stoeretafels.com, waar vakmanschap en passie samenkomen in unieke houten en stalen creaties. Mijn naam is Erik de Waard, en ik ben de trotse eigenaar van dit bedrijf dat begon als een uit de hand gelopen hobby. Het avontuur begon met het maken van een tafel voor mezelf, maar al snel raakten anderen enthousiast over mijn werk. Het ontwerpen van unieke stukken van hout in combinatie met staal is mijn passie, en door de groeiende vraag begon ons assortiment uit te breiden. Naast stoere tafels bieden we nu ook op maat gemaakte BBQ’s, tuinhaarden, kasten, verlichting, snijplanken enzovoort aan. U bent van harte welkom in onze showroom en als u het leuk lijkt ook in de werkplaats. Tot gauw

Onze missie

Wat wij willen bereiken!

Wij willen mensen over de hele wereld inspireren en verrassen met onze vakmanschap en originaliteit. Of het nu gaat om creaties van staal of hout. Ons doel is om elke ruimte te transformeren met meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken.

Onze Tafels

Omringd door Tafels!

Tafels vormen het hart van elk huis, waar verhalen worden gedeeld, maaltijden worden genoten en herinneringen worden gemaakt. Of het nu gaat om een stevige eettafel waar familie en vrienden samenkomen, een knusse salontafel voor ontspannen momenten, of een praktische werktafel voor productiviteit, tafels zijn meer dan alleen functionele meubelstukken; ze zijn het centrum van gezelligheid en verbondenheid in ons dagelijks leven.

Tafels met stalen onderstel

De tafels met stalen onderstel combineren elegantie met sterkte, waardoor ze perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor.

Tafels met houten onderstel

De tafels met houten onderstel stralen warmte en karakter uit, waardoor ze een charmante toevoeging zijn aan elk interieur.

Salontafels

Salontafels zijn de perfecte aanvulling op elke woonkamer, waar functionaliteit en stijl samenkomen.

Bar- en statafels

Bar- en statafels zijn de hoekstenen van een levendige sfeer, waar gesprekken ontstaan en vriendschappen worden gesmeed, ongeacht de gelegenheid.

Sidetables

Sidetables zijn veelzijdige meubelstukken die zowel praktisch als stijlvol zijn, perfect voor het toevoegen van extra opbergruimte en decoratieve flair aan elke kamer.

Buitenmeubelen

Buitenmeubels vormen de kern van een comfortabele en uitnodigende buitenruimte, waar ontspanning en vermaak samenkomen onder de open hemel.

Wilt u graag een afspraak maken? 

CONTACT INFORMATIE

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem vandaag nog contact met ons op!