StoerBuitenleven.com is dé plek waar je moet zijn voor buitenmeubels picknicktafels, loungebanken, hoekbanken, stalen terras- en tuinhaarden, vuurkorven en sfeerhaardjes, custom made BBQ’s enz enz. We maken alles zelf, desgewenst op maat en de kwaliteit is uiteraard geweldig! 

Als u aan het stoere buitenleven denkt, dan denkt u onder andere aan frisse lucht, zwoele avonden en heerlijk borrelen en tafelen met uw dierbaren. Om dit allemaal naar een next level te tillen, kunt u bij ons terecht om daar invulling aan te geven. 

Marshmallows roosteren bij 1 van onze te gekke haarden of vuurkorven. Overheerlijk barbecueën aan onze bijzonder toffe modulaire BBQ. Een wijntje of een frisdrankje aan 1 van onze stoere, robuuste picknicktafels en lekker uitbuiken op een loungebank

Hieronder vindt u onze Instagram Feed. U ziet de laatste 12 posts. Klik op een foto om direct naar onze instagram pagina te gaan of klik onderaan de Feed om meer afbeeldingen te laden. We voegen regelmatig nieuwe foto’s toe, dus kom af en toe even kijken voor een update!